Masło z nerkowców i pistacji

Masło z nerkowców i pistacji

Jesteś fanem masła z orzechów nerkowca czy pistacji? Nie możesz wybrać jednego! Nie musisz decydować, które z nich chcesz zjeść na zdrowe śniadanie. Oba masła orzechowe można wykorzystać z tego samego słoika. Masło orzechowe z nerkowców i masło orzechowe pistacjowe składają się w 100% z nerkowców i pistacji. Kremowe masło orzechowe jest wolne od wszelkich zbędnych dodatków.

Masło z nerkowców i masło pistacjowe nie zawierają soli, cukru, a nawet mniej oleju. Wierzymy w moc i wszechstronność orzechów nerkowca i pistacji. W małych słoiczkach masła orzechowego chronimy ich bogaty, prażony smak.
Właściwości odżywcze i wartości odżywcze masła orzechowego z orzechów nerkowca i arachidowych
Masło orzechowe jest uwielbiane ze względu na wysoką zawartość białka i witamin z grupy B. Można zrobić pyszne połączenie nerkowców i pistacji, które są orzechami o największej zawartości błonnika. Masło pistacjowe jest dobrym źródłem białka - zawiera go 13 g na 100 g. Jest bogate w zdrowe tłuszcze, błonnik i dużo białka. Wiele dobrych właściwości! To masło jest dla Ciebie dobre!

Jak jeść orzechy nerkowca i masło pistacjowe?

Masło orzechowe jest doskonałym dodatkiem do deserów i dań kuchni azjatyckiej. Jest też świetną, zdrową alternatywą dla lodów. Czy wolisz jeść masło orzechowe prosto ze słoika? Możesz zrobić to i to! To masło orzechowe może być uzależniające.
Nie zjadaj całego słoika masła. Masło orzechowe to doskonały dodatek do:
-lodów domowej roboty
-ciastek (nadzienie)
-sandwiches: Do masła orzechowego dodaj kwaśny dżem!
- naleśniki
-naleśniki
-naleśniki
-wafle
-sosy do dań azjatyckich.

Nie możemy odnaleźć pasujących produktów do zaznaczenia.