Masło arachidowe crunchy
Masło orzechowe to klasyczny orzechowy smak, który wszyscy pokochają. Możesz też zrobić chrupiące masło orzechowe - to jeszcze lepsza zabawa!
Te słowa nie są puste. Orzeszki ziemne są bogate w białko, zdrowe tłuszcze i minerały. To pyszne źródło białka, które nadaje się do przyrządzania w kuchni wegetariańskiej. Mniam!
Zastosowanie:
Masło orzechowe może być wspaniałym dodatkiem do wielu deserów i dań.
Śniadania: Owsianka, płatki owsiane, omlety i naleśniki.
w wypiekach: ciasteczka, muffiny, rogaliki
Jako dodatek do kanapek: Z dżemem lub konfiturą, lub jako składnik pasty do smarowania kanapek
Potrawy jednogarnkowe: Wzbogaca smak gulaszu, zapiekanki lub curry.
Sosy z limonką i sosem sojowym stanowią doskonały dip do sajgonek i warzyw
Najszlachetniejsze orzechy i ziarna
Masło orzechowe jest wytwarzane z lekko prażonych orzechów, które następnie są mielone do konsystencji umożliwiającej wyczuwalne kawałki.
Masło orzechowe crunchy jest wolne od konserwantów, nie zawiera soli ani oleju palmowego. Nie dodaje się do niego żadnych przedłużaczy przydatności do spożycia ani konserwantów. Zmielone orzeszki ziemne dają kremową, oleistą konsystencję z łatwo wyczuwalnymi kawałkami orzeszków. Ponieważ produkt końcowy nie jest podgrzewany ani utwardzany, zachowuje swoje wartości odżywcze i pyszny smak.